Ασφάλεια στο Estate+

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι για εμάς η Νο. 1 προτεραιότητα!Μάθετε πως την εξασφαλίζουμε

Επενδύουμε τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού μας στην υποστήριξη και την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε σε καθημερινό επίπεδο την ασφάλεια των πληροφοριών σας.

Datacenter

Το Estate+ φιλοξενείται dedicated servers της εταιρίας Hetzner στη Γερμανία.

Μάθετε γιατί

Τεχνολογία

Το Estate+ βρίσκεται στο Cloud και εκμεταλλεύεται όλες τις τεχνολογίες του.

Μάθετε γιατί

Πως πετυχαίνουμε την ασφάλειασε όλους τους τομείς

Τεχνολογία Estate+

Έχουμε λάβει μέτρα για όλους τους κακόβουλους χρήστες.

  • Φτιαγμένο σε Custom Framework
  • Μοναδικοί Μηχανισμοί Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια στο Cloud

Το Estate+ βρίσκεται στο cloud, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

  • 99,99% εγγυημένο uptime
  • Συνεχή backup των πληροφοριών σας

Δείτε τα πλεονεκτήματα του cloud

Πιστοποιητικό SSL

Όλες οι πληροφορίες έιναι κρυπτογραφημένες με πιστοποιητικό SSL.

  • Ασφάλεια στο Estate+
  • Ασφάλεια στην ιστοσελίδα σας

Δείτε πως λειτουργεί το SSL


Τεχνολογία Estate+

Τεχνολογία Estate+

Το Estate+ φτιάχτηκε σε custom framework, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ταχύτητα που απαιτούνται. Το πλεονέκτημα ενός custom framework έναντι ενός λογισμικού ανοιχτού κώδικα, είναι ότι οι χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί προγραμματιστικά η πλατφόρμα.

Ταυτόχρονα, έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς ασφαλείας, οι οποίοι αποτρέπουν στους κακόβουλους χρήστες την πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, στις 3 αποτυχημένες προσπάθειας σύνδεσης, ο λογαριασμός σας κλειδώνεται και ακυρώνει όλες τις επόμενες προσπάθειες.


Ασφάλεια στο Cloud

Αναπτύξαμε το Estate+ στο Cloud με τα πιο προηγμένα εργαλεία και γλώσσες προγραμματισμού για να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα σε σύγκριση με άλλα προγράμματα διαχείρισης. Χάρη στην τεχνολογία Cloud, οι πελάτες μας έχουν 99,99% up time της πλατφόρμας με συνεχή κρυπτογράφηση των δεδομένων τους για προστασία από οποιαδήποτε απειλή.

PHP και MySQL

Πλεονεκτήματα χρήσης Estate+ στο Cloud σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εφαρμογές εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας

CloudΕγκατεστημένες Εφαρμογές
Εύκολη επικοινωνία και συνεργασία.Δυσκολία στην επικοινωνία και στην συνεργασία καθώς απαιτούνται επιπλέον εφαρμογές τρίτου.
Το Estate+ επιτρέπει την πρόσβαση στην πλατφόρμα από οποιαδήποτε συσκευή καθώς για την σύνδεση απαιτείται απλά ο φυλλομετρητής της συσκευής σας (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari…)Η απομακρυσμένη σύνδεση δεν είναι εφικτή γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στα δεδομένα σας από κινητές συσκευές.
Δεν απαιτείται εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής Στον υπολογιστή του πελάτη, καθώς η εκτέλεση Γίνεται στον φυλλομετρητή.Απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογών στον υπολογιστή του πελάτη από εξειδικευμένο τεχνικό και το κόστος εξαρτάται Από το λειτουργικό σύστημα και αν αυτό υποστηρίζεται.
Δεν απαιτείται ενέργεια ενημέρωσης καθώς Χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση αυτόματα.Η εφαρμογή πρέπει να ενημερώνεται χειροκίνητα από τον Κατασκευαστή ή να γίνεται λήψη της ενημέρωσης τοπικά.
Τα δεδομένα σας φιλοξενούνται σε ασφαλή Server της Hetzner και παίρνουμε αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά. Όλα τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα.Τα δεδομένα σας φιλοξενούνται στον υπολογιστή σας και κινδυνεύουν από φυσικές καταστροφές, μόλυνση του υπολογιστή σας από ιούς και από μη εξουσιοδοτημένη χρήση τρίτου.

Πιστοποιητικό SSLστο Estate+ και στην ιστοσελίδα σας

Λειτουργία SSL

Τι είναι το SSL

Ένας από τους ευρύτερα διαδεδομένους τρόπους ασφαλείας είναι το «Επίπεδο Ασφαλούς Υποδοχής – SSL», το οποίο εγγυάται την ασφαλή επικοινωνία του εξυπηρετητή (server) με τον πελάτη-επισκέπτη, χωρίς την παρέμβαση τρίτων, αποκλείοντας την πιθανότητα υποκλοπής πληροφοριών.

Χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσο πρωτόκολλο μεταξύ της εφαρμογής και της μεταφοράς δεδομένων. Το Estate+ χρησιμοποιεί πιστοποιητικά SSL, τόσο στο περιβάλλον διαχείρισης, όσο και στις ιστοσελίδες των πελατών μας.

Πως λειτουργεί το SSL στο Estate+

Ο επισκέπτης κάνοντας μια περιήγηση στο Estate+ μεταφέρεται στο πρωτόκολλο https.

Το πρόγραμμα περιήγησης επισκέπτη και ο server του Estate+ εκτελούν κατόπιν το πρωτόκολλο χειραψίας SSL, το οποίο πιστοποιεί τον εξυπηρετητή και παράγει ένα διαμοιρασμένο συμμετρικό κλειδί.

Και οι δύο αυτές εργασίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία δημόσιου κλειδιού RSA. Κατά την διάρκεια αυτής της φάσης, ο server του Estate+ στέλνει στον επισκέπτη το πιστοποιητικό του, από το οποίο ο επισκέπτης παίρνει το δημόσιο κλειδί του server.

Στη συνέχεια, ο επισκέπτης δημιουργεί ένα τυχαίο συμμετρικό κλειδί, το κρυπτογραφεί με το δημόσιο κλειδί του server και του στέλνει το κρυπτογραφημένο κλειδί του. Ο επισκέπτης και ο server μοιράζονται τώρα ένα συμμετρικό κλειδί συνόδου.

Όταν ολοκληρωθεί το πρωτόκολλο χειραψίας, όλα τα δεδομένα που στέλνονται ανάμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης και στον server του Estate+ κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας το συμμετρικό κλειδί συνόδου.


Περισσότερες δυνατότητεςΔεν σταματούν ποτέ!

Διαχείριση

Διαχειριστείτε τα ακίνητα, τους πελάτες και πολλά άλλα.

Περισσότερα

Προώθηση & Marketing

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας με μοναδικό τρόπο.

Περισσότερα

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε ο,τιδήποτε προκύψει.

Στείλτε μας ένα μήνυμα