Η Εταιρεία

Η Global ConceptΗ ιστορία μας

Η Global Concept ιδρύθηκε το 2015 από τον Νίκο Αντωνιάδη ως εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων. Το Σεπτέμβριο του 2015, λανσάραμε το πρώτο μας προϊόν, τον Οδηγό Πόλης (www.odigospolis.gr) και καταφέραμε να προσεγγίσουμε περισσότερους από 3000 πελάτες σε μερικούς μήνες.

Το 2016, το νέο και επαναστατικό προϊόν “Estate+” βγήκε σε κυκλοφορία, ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα CRM στο χώρο της Βιομηχανίας Ακινήτων.

Με περισσότερα από 50 Κτηματομεσιτικά γραφεία ως πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο, γίναμε μια από τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για ακίνητα.

Το 2017, παρουσιάσαμε το Digital Marketing ως μια από τις υπηρεσίες μας. Έχουμε τη κατάλληλη ομάδα, χρησιμοποιούμε προχωρημένες μεθόδους και τεχνολογίες και αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως μοναδικούς. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα σχετικά με το Digital Marketing που οι περισσότεροι δεν έχουν ακούσει για αυτά, και είναι άλλα τόσα που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς.

Επισκεφτείτε την εταιρική μας ιστοσελίδα
Global Concept


Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και δίνουμε περισσότερη έμφαση στο αποτελέσμα, παρά στο κέρδος. Στο τέλος της ημέρας, αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε νικητές είναι η ακεραιότητα και η ειλικρίνειά μας.

Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρειαΣυνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε

2017

Παρουσιάσαμε το Digital Marketing ως μια από τις υπηρεσίες μας.

2016

Το 2016, το νέο και επαναστατικό προϊόν “Estate+” βγήκε σε κυκλοφορία, ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα CRM στο χώρο του Real Estate.

2015

Η Global Concept ιδρύθηκε το 2015 από τον Νίκο Αντωνιάδη ως εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων. Το Σεπτέμβριο του 2015, λανσάραμε το πρώτο μας προϊόν, τον Οδηγό Πόλης (www.odigospolis.gr).

3

χρόνια

5

άτομα

3000

ικανοποιημένοι πελάτες