Αυτοματισμοί

Αυτοματοποιήστε τις εργασίες σαςΚερδίζοντας χρόνο και βελτιώνοντας το αποτέλεσμα

Με τους αυτοματοποιημένους μηχανισμούς του Estate+, θα βελτιώσετε τη δουλειά σας, θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και θα γλυτώσετε σημαντικό χρόνο.


Αυτόματες αποστολές email.

Στο Estate+ μπορείτε να δημιουργήσετε πρότυπα email χρησιμοποιώντας μεταβλητές πελατών, ακινήτων και ζητήσεων και να επιλέξετε πότε θέλετε να τα στέλνετε στον πελάτη. Μπορείτε για παράδειγμα να ενημερώνετε αυτόματα τους ιδιοκτήτες για κάθε νέα υπόδειξη που έγινε σε ακίνητό τους.

Το μόνο όριο στις αυτόματες αποστολές email είναι η φαντασία σας!


Αυτόματη εύρεση αγγελιών

Με την υπηρεσία Notify του Estate+, μπορείτε να ενημερώνεστε αυτόματα για κάθε νέα αγγελία που καταχωρήθηκε από ιδιώτες σε γνωστά ελληνικά portal. Πλέον, δε χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο στην αναζήτηση αγγελιών. Το Estate+ θα σας ειδοποιεί άμεσα με email.

Μεταβείτε στο Notify

Αυτόματες Επικαιροποιήσεις

Το Estate+ στέλνει αυτόματα email στους ιδιοκτήτες των ακινήτων μία αναφορά για την εξέλιξη της πώλησης ή ενοικίασης. Ταυτόχρονα, ζητάει 2 λεπτά από το χρόνο τους για να σας ενημερώσουν με 1 κλικ για την κατάσταση του ακινήτου. Χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι, θα λαμβάνετε ενημερώσεις για επικαιροποιήσεις, αλλαγές στην τιμή και απενεργοποίηση των ακινήτων. Φυσικά, για κάθε ακίνητο θα γνωρίζετε πότε πραγματικά μιλήσατε για τελευταία φορά με τον ιδιοκτήτη.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στις ζητήσεις. Το Estate+ ζητάει από τους ενδιαφερόμενους πελάτες να ελέγξουν τα κριτήρια της ζήτησης και να σας ενημερώσουν για τυχόν αλλαγές.


Περισσότερες δυνατότητεςΔεν σταματούν ποτέ!

Διαχείριση

Διαχειριστείτε τα ακίνητα, τους πελάτες και πολλά άλλα.

Περισσότερα

Προώθηση & Marketing

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας με μοναδικό τρόπο.

Περισσότερα

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε ο,τιδήποτε προκύψει.

Στείλτε μας ένα μήνυμα